Hands with Heart Foundation

Furnizarea de servicii și tratamente medicale copiilor și adulților cu dizabilități.

Avem o misiune

Oferiți sfaturi de sănătate copiilor și tinerilor adulți cu dizabilități sau dezavantajate.

Colaborați cu profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume care încearcă să ajute pacienții.

Dezvoltați un program de voluntariat în care vă puteți extinde cunoștințele.

DESPRE NOI

Fundația noastră, bazată pe un program de voluntariat internațional, s-a înființat în anul 2016, adunând studenți, terapeuți începători și experimentați din întreaga lume pentru a oferi servicii și tratamente medicale, în principal însă nu exclusiv prin terapii manuale copiilor și tinerilor care au nevoie de ajutorul nostru. De asemenea împărtășim diferite abordări și metode terapeutice cu terapeuții locali. Încurajăm dezvoltarea profesională continuă prin susținerea de workshop-uri și stagii de practică.

Până acum am inclus osteopatia, terapia fizică și optometria comportamentală în cadrul serviciilor noastre. Însă suntem în căutarea extinderii gamei de servicii pe care le putem oferi. Recomandăm cu încredere oricărui specialist în domeniul medical și asistenților sociali care consideră că ne pot ajuta să aplice pentru programul nostru.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare.

Încurajăm cu tărie orice profesionist din domeniul sănătății și asistent social care consideră că poate ajuta să ne contacteze.

Marc și François. Misiune Umanitară

Marc și François. Misiune Umanitară

Marc și François. Misiune Umanitară Marc și François, studenți în anul 3 la Institutul Superior de Osteopatie Grand Montpellier au decis să participe în cadrul unei misiuni umanitare a Fundației Hands With Heart care le-a atras atenția în mod deosebit. Această...

citește mai mult
Misiunea României

Misiunea României

Întâlnire minunata cu Directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arges Au fost cu toții foarte deschiși la oferta noastră de a oferi terapie GRATUITA pentru copiii orfani cu dizabilități. Acum lucram la modelul de contract și așteptăm să începem...

citește mai mult