Avem un angajament față de sănătate

Datorită programului de voluntariat ajutor copiilor cu dizabilități sau defavorizate

Fundația Hands With Heart este un program internațional de voluntariat care colaborează cu osteopați, fizioterapeuți și opticieni. Programul este deschis pentru toți specialiștii în domeniul medical care doresc atât să trateze pacienți cât și să ajute la dezvoltarea gamei de servicii oferite de către aceste centre. Oferim sfaturi pentru îmbunătățirea bunăstării și a sănătății copiilor și tinerilor cu dizabilități, nevoi speciale și celor dezavantajați din punct de vedere economic. ç

Adaptând noile metode profesionale în abordarea uzuală a pacientului dorim să ajutăm copii să își atingă potențialul prin dezvoltarea unor programe de sustenabilitate socială și instruirea personalului.

Este nevoie de tot ajutorul

Dizabilitățile reprezintă o tulburare complexă, pe viață care poate reprezenta o provocare din mai multe puncte de vedere, atât pentru pacient cât și pentru familia acestora.

Solicită susținere specifică, îndrumări, răbdare și iubire. Datorită circumstanțelor economice, sociale și culturale am observat lipsa servicilor medicale specifice acestor tulburări pentru persoanele care locuiesc în Bali, Costa Rica și România, iar scopul nostru este să umplem acest gol.

Ce ne oferă ajutorul în acele centre?

  • îngrijire zilnică
  • Educaţie
  • Sprijin pentru familii
  • Instruire specială pentru terapeuții locali

Este momentul tău

Dintr-o perspectivă profesională, voluntarii au posibilitatea de a-și extinde cunoștințele exersând zilnic și împărtășind experiența lor cu terapeuți din mai mult de zece țări diferite din întreaga lume.