CE FACEM

CE FACEM

INTERNATIONAL VOLUNTEERING

Fundația Hands With Heart este un program internațional de voluntariat care colaborează cu osteopați, fizioterapeuți și opticieni. Programul este deschis pentru toți specialiștii în domeniul medical care doresc atât să trateze pacienți cât și să ajute la dezvoltarea gamei de servicii oferite de către aceste centre. Oferim sfaturi pentru îmbunătățirea bunăstării și a sănătății copiilor și tinerilor cu dizabilități, nevoi speciale și celor dezavantajați din punct de vedere economic. Adaptând noile metode profesionale în abordarea uzuală a pacientului dorim să ajutăm copii să își atingă potențialul prin dezvoltarea unor programe de sustenabilitate socială și instruirea personalului.

Dizabilitățile reprezintă o tulburare complexă, pe viață care poate reprezenta o provocare din mai multe puncte de vedere, atât pentru pacient cât și pentru familia acestora. Solicită susținere specifică, îndrumări, răbdare și iubire. Datorită circumstanțelor economice, sociale și culturale am observat lipsa servicilor medicale specifice acestor tulburări pentru persoanele care locuiesc în Bali, Costa Rica și România, iar scopul nostru este să umplem acest gol.

HEALTHCARE TO CHILDREN

Prezența noastră în aceste centre constă în îngrijiri zilnice, educație, instruiri specifice pentru terapeuții locali și sesiuni informative pentru familii, oferindu-i centrului posibilitatea de a ajuta mai mulți copii.

Dintr-o perspectivă profesională, voluntarii au oportunitatea de a-și mări nivelul de cunoștințe prin exersarea zilnică și împărtășirea experienței proprii cu alți terapeuți care provin din peste 10 țări.