Fundația Hands With Heart

Oferim servicii medicale copiilor cu dizabilități și din zone defavorizate în Bali,Costa Rica și România.

Echipa noastră de voluntari din mai multe țări ale lumii colaborează cu diverse centre medicale pentru a le ajuta să dezvolte un program de sustenabilitate și de asemenea în instruirea terapeuților locali.

HEALTHCARE TO CHILDREN WITH DISABILITY AND DISAVANTAGES  with Hands With Heart

DESPRE NOI

Fundația noastră, bazată pe un program de voluntariat internațional, s-a înființat în anul 2016, adunând studenți, terapeuți începători și experimentați din întreaga lume pentru a oferi servicii și tratamente medicale, în principal însă nu exclusiv prin terapii manuale copiilor și tinerilor care au nevoie de ajutorul nostru. De asemenea împărtășim diferite abordări și metode terapeutice cu terapeuții locali. Încurajăm dezvoltarea profesională continuă prin susținerea de workshop-uri și stagii de practică.

Până acum am inclus osteopatia, terapia fizică și optometria comportamentală în cadrul serviciilor noastre. Însă suntem în căutarea extinderii gamei de servicii pe care le putem oferi. Recomandăm cu încredere oricărui specialist în domeniul medical și asistenților sociali care consideră că ne pot ajuta să aplice pentru programul nostru.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare.

Join us

ȘTIRI ȘI NOUTĂȚI

Marc și François. Misiune Umanitară

Marc și François. Misiune Umanitară

Marc și François. Misiune Umanitară Marc și François, studenți în anul 3 la Institutul Superior de Osteopatie Grand Montpellier au decis să participe în cadrul unei misiuni umanitare a Fundației Hands With Heart care le-a atras atenția în mod deosebit. Această...

Misiunea României

Misiunea României

Întâlnire minunata cu Directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arges Au fost cu toții foarte deschiși la oferta noastră de a oferi terapie GRATUITA pentru copiii orfani cu dizabilități. Acum lucram la modelul de contract și așteptăm să începem...